Healing Hands

Laat de energie weer stromen!

Healing Hands

Laat de energie weer stromen!

Overdracht van energie

‘Healing Hands’ is een energetische behandeling, waarbij de handen op of boven bepaalde zones van het lichaam worden gelegd. Hierdoor ontstaat er energieoverdracht. ‘Healing Hands’ is een verzamelnaam van verschillende vormen van energetisch genezen. Dit gebeurt door middel van universele energie.

Door deze healing kunnen energievelden worden geharmoniseerd en worden blokkades opgeheven. De energie in het fysieke en geestelijke lichaam gaat weer stromen zoals het bedoeld is.

De healing wordt in de praktijk veelal gecombineerd met voetreflex, dit is een zeer effectieve methode.

  Energieoverdracht

  Healing Hands:

  • Werkt op alle niveaus: lichamelijk, geestelijk, emotioneel en de ziel
  • Versnelt het bewustzijnsproces
  • Heft blokkades op en laat onderdrukte gevoelens naar boven komen
  • Ontspant en vermindert stress
  • Verlicht pijn
  • Versterkt de levenskrachtenergie.

  Healing Hands: Hoe ga ik te werk?

  Na ontvangst met een kopje thee krijg je een warm voetenbadje met magnesiumvlokken. Deze vlokken brengen ontspanning en helpen jouw lichaam om afvalstoffen af te voeren. Vervolgens nodig ik je uit om op de behandeltafel te komen liggen. 

  Healing Hands bestaat uit een sessie van handoplegging op of net boven jouw lichaam. De energie wordt doorgegeven via mijn handen. Het zorgt er voor dat je rustiger wordt, lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen, doordat het zelfhelend vermogen van jouw lichaam wordt geactiveerd. Ik sluit deze sessie af met een korte voetmassage, zodat jij je goed gegrond voelt.

  Na afloop, en onder het genot van een glas water, nemen we nog even kort door welke indrukken en ervaringen je hebt opgedaan.

  Ik neem voor jou alle tijd, zodat jij in alle rust jezelf kunt ontmoeten.

  Sessie: 1,5 uur – € 79,00

  Anita Ferwerda
  Testimonials

  Ervaringen van mijn cliënten

  “Anita is heel prettig en rustig in de omgang. Hierdoor voel je je gelijk op je gemak. Ze is professioneel en weet wat ze doet. Ze werkt vanuit haar gevoel en dat merk je! De sessies zijn een aanrader!”

  “Ik sliep slecht en onrustig. Ik had veel prikkels en wist niet goed hoe ik deze kon verwerken en waar de onrust vandaan kwam. Omdat ik dacht dat ik het zelf wel op kon lossen zocht ik geen hulp. Toch ben ik in contact gekomen met Anita. In ons gesprek was er veel herkenning. Door de massages werd er een stuk rust gerealiseerd en kon ik ontspannen, waardoor de onrust minder werd. Tijdens de sessie vond ik de rust die Anita uitstraalt heel prettig. Er was een fijne sfeer en daardoor kon ik goed ontspannen. Tijdens de behandelingen komt de verdere ontspanning vanzelf! Ik heb niets als onprettig ervaren. Op dit moment ervaar ik meer rust, doordat tevens de privésituatie veranderd is. Ik zou Anita zeker aanbevelen. De behandelingen hebben mij echt geholpen.”

  Kitty

  55 jaar