Intuïtieve Healing Massage

Van hoofd naar hart!

Intuïtieve Healing Massage

Van hoofd naar hart!

Intuïtieve Healing Massage: Hoe ga ik te werk?

Intuïtieve Healing Massage: Hoe ga ik te werk?

Na ontvangst met een kopje thee krijg je een warm voetenbadje met magnesiumvlokken. Deze vlokken brengen ontspanning en helpen jouw lichaam om afvalstoffen af te voeren. Vervolgens nodig ik je uit om op de behandeltafel te komen liggen. 

De intuïtieve healing massage is een zachte, energetische lichaamsmassage waarbij je kunt loslaten, meer rust en meer balans in jezelf ervaart. Het kan er voor zorgen dat jouw lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen, doordat het zelfhelend vermogen van jouw lichaam wordt geactiveerd. Tijdens de intuïtieve Healing Massage masseer ik je lichaam met warme biologische massageolie, waar ik een heerlijke geur aan toevoeg.  

Doordat ik mij afstem in het huidige moment en masseer vanuit mijn intuïtieve gaven en vanuit veel liefde, ontvang jij precies wat jij nodig hebt. Zo ontstaat er magie: een samenspel van energie.

Ik sluit deze sessie af met een korte voetmassage, zodat jij je goed gegrond voelt. Na afloop, en onder het genot van een glas water, nemen we nog even kort door welke indrukken en ervaringen je hebt opgedaan.

Ik neem voor jou alle tijd, zodat jij in alle rust jezelf kunt ontmoeten.

Sessie van 1,5 uur – € 98,00

Anita Ferwerda

Intuïtieve Healing Massage:

  • Voor zowel mannen als vrouwen. En ook geschikt voor kinderen; dus van jong tot ouder.
  • Werkt op alle niveaus: lichamelijk, geestelijk, emotioneel en de ziel.
  • Versnelt het bewustzijnsproces.
  • Heft blokkades op en laat onderdrukte gevoelens naar boven komen.
  • Ontspant en vermindert stress.
  • Verlicht pijn.
  • Versterkt de levenskrachtenergie.
Energieoverdracht
Testimonials

Ervaringen van mijn cliënten

“Anita is heel prettig en rustig in de omgang. Hierdoor voel je je gelijk op je gemak. Ze is professioneel en weet wat ze doet. Ze werkt vanuit haar gevoel en dat merk je! De sessies zijn een aanrader!”

“Ik sliep slecht en onrustig. Ik had veel prikkels en wist niet goed hoe ik deze kon verwerken en waar de onrust vandaan kwam. Omdat ik dacht dat ik het zelf wel op kon lossen zocht ik geen hulp. Toch ben ik in contact gekomen met Anita. In ons gesprek was er veel herkenning. Door de massages werd er een stuk rust gerealiseerd en kon ik ontspannen, waardoor de onrust minder werd. Tijdens de sessie vond ik de rust die Anita uitstraalt heel prettig. Er was een fijne sfeer en daardoor kon ik goed ontspannen. Tijdens de behandelingen komt de verdere ontspanning vanzelf! Ik heb niets als onprettig ervaren. Op dit moment ervaar ik meer rust, doordat tevens de privésituatie veranderd is. Ik zou Anita zeker aanbevelen. De behandelingen hebben mij echt geholpen.”

Kitty

55 jaar